Dušan Kaličanin poručio: Batalite rijaliti, bavite se sportom!

Dušan Kaličanin, bivši učesnik rijalitija Maldivi slikao se sa zlatnom medaljom naših vaterpolista, a onda omladini poslao poruku preko društvenih mreža…

Iako je bio jedan najzapaženijih učesnika rijalitija, i pokazao se kao odličan igrač, Dušan je sve to shvatio kao ulogu i epizodu u karijeri. On je juče na svoj Facebook profil postavio fotografije na kojima je okićen zlatnom medaljom naših vaterpolista.

Iako su mnogi pomislili da se glumac samo šepuri sa medaljom, želeći da bude u trendu, on je ovim fotografijama zapravo poslao poruku omladini.

“Fotografije nisam izbacio tek onako. Zna se da me prati mnogo mladih ljudi i da sam u neku ruku njihov idol. Želeo sam da im poručim da malo više prate sport, a manje rijaliti. Zlatna medalja naših vaterpolista samo je dokaz da nije sve propalo i da put do uspeha može da bude na drugačiji način, a ne onako kako im je plasirano putem raznih rijaliti programa“ – rekao je Dušan koji je ovih dana okupiran pripremana za nove projekte u pozorištu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*