Dva rođendana: Natalija Trik FX i Na vodi kafana slavili rođendan!

„Na vodi kafana“ sinoć je ludom žurkom obeležila prvu godinu više nego uspešnog rada. Natalija Trik FX juče je zajedno s „Na vodi kafanom“ proslavila svoj rođendan.

Ona je došla sa suprugom Sanijem i Bakijem B3 da uživa u ambijentu najbolje kafane u gradu. Tako je ova kafana sasvim slučajno proslavila dva rođendana, što je bio razlog više da se popije.

Nakon sečenja torte i čestitki za prvi rođendan kafane, Natalija je izašla na scenu i po ko zna koji put pokazala da je žena sa najboljom energijom na estradi. Ona je otpevala miks pesama i za samo nekoliko minuta uspela je da baci posetioce u delirijum. Nešto kasnije ekipi se pridružila i glumica Jasmina Medenica.

Ona se našalila, rekavši da Kafani na vodi želi da traje još dugo, dugo, baš kao i njeni legendarni filmovi. Veče je nastavljeno u znaku Pevačica, koje su svojim energičnim nastupom zabavljale goste do sitnih sati. One su najavile predstojeće nastupe Adila 27.05, i Đanija 02.06.

 Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*