Džidža ima novu pesmu (Video)

Džidža Stojković nije časila ni časa, pa je odmah po izlasku sa Farme snimila novu pesmu “Bum-bum“. A, istu je promovisala u Grandu, zajedno sa novim imidžom. Pesma je bržeg ritma i opisuje pevačicin temperament.

Iako su njeni saradnici najavljivali da će Džidža po izlasku sa Farme snimiti duet sa Halidom Bešlićem, to se još uvek nije desilo. Ona je za sada snimila solo pesmu koju planira da promoviše u narednom periodu. Pevačici je dosadio pramen kose koji je imala proteklih nekoliko meseci, pa ga je ošišala i ofarbala kosu u tamniju nijansu. Ove promene su se njenim fanovima i te kako dopale, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

 

Džidža po izlasku iz rijalitija bukvalno ne zna gde će pre i na koju stranu. Pored promocije singla, obilazaka raznih TV emisija, davanja intervjua i slikanja, nastupa…jedva nalazi vremena da se viđa sa porodicom i prijateljima.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*