Džidža Stojković snima duet sa Halidom Bešlićem

Aleksandra Stojković Džidža, aktuelna farmerka i Zvezda Granda ima keca u rukavu. Kako se šuška u estradnim krugovima, ona će odmah po izlasku iz rijalitija snimiti duetsku pesmu sa folk legendom Halidom Bešlićem.

Iako se na Farmi nije preterano istakla po skandalima i svađama sa ostalim učesnicima, što je po mnogima greška, ova mlada pevačica ima armiju fanova. Publika koja je pratila u Grandovom takmičenju, prati je i sada. Za sve njih, Džidža će prirediti veliko izneđenje. Čim bude izašla sa imanja u Lisoviću, ona će snimiti duet sa Halidom. Ovoj saradnju kumova je Džidžin tata, Dragan Stojković, koje je Halidov dugogodišnji prijatelj i saradnik.

 

Pesma je već spremna, Halid je otpevao svoje delove, samo se čeka Džidža, a onda kreće promocija ovog dueta. Njeni saradnici se nadajau da će joj ovo biti karta za ulazak u estradne vode.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*