E to je veridba!

Mladić iz Bostona je ubedio čak 300 potpunih stranaca da njegovoj devojci, dok šeta ulicom, poklone po cvet, a kada je i poslednji bio u njenim rukama on je kleknuo ispred nje…

 

Džek kaže da je pomalo riskantan plan skovao jer već neko vreme planira da zaprosi Terezu, ali mu je svaka druga ideja delovala prejednostavno i neuzbudljivo.

Zato je odlučio da svoju dragu pozove na dejt u Muzeju suvremene umjetnosti, a dok je zbunjena Tereza šetala ka Muzeju sa gomilom cveća u naručju, njegov brat i prijatelji su „režirali“ Džekov scenario i sve je funkcionisalo besprekorno… Čak su obezbedili i ozvučenje.

Tek pred ulazom u Muzej, Džek je izašao pred svoju dragu odeven u smoking sa leptir mašnom i kleknuo… Ona je naravno rekla da i od okupljenih prolaznika su dobili gromoglasan apaluz.

Pogledajte video koji su Džekov brat i prijatelji pažljivo režirali u njega ubacili i scene „iza kamere“.

(MONDO)

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*