Edin Škorić biografija

Edin Škorić rodjen je 1.12.1975. godine. Poznati je odbojkaš koji je igrao i za reprezentaciju Jugoslavije na brojnim takmičenjima i sa kojom je 2001.godine bio prvak Evrope. U braku je bio sa bivšom učesnicom VIP Velikog brata iz 2009. manekenkom Ivanom Škoric, sestrom bliznakinjom voditeljke televizije „Pink“ Bojane Janković.
Imaju 2 deteta, ćerku Andreu i sina Aleksu. Do 209. aktivno je igrao odbojku i u svojoj karijeri igrao je za dosta klubova iz raznih zemalja. Svoju odbojkašku karijeru započeo je u Crvenoj Zvezdi da bi kasnije igrao u Italiji, Austriji, Kipru, Rumuniji, Grčkoj. Trenutno živi na Novom Beogradu.

Odbojkaš visok 197 centimetara i dugogodišnji odbojkaški reprezentativac Srbije rođen je u Bihaću, u Bosni. Tamo je živeo do druge godine, a onda se njegova porodica preselila u Zagreb gde su živeli do Edinove 16. godine. Imao je divno detinjstvo puno igre, smeha i podrške roditelja. U Zagrebu je zavšio osnovnu školu, započeo srednju, a onda je usledila još jedna selidba, u Beograd. Odbojkom je počeo da se bavi sa devet godina, a već sa šesnaest je potpisao prvi profesionalni ugovor.
Prvi put se zaljubio na moru sa 13 godina u Holanđanku. Kaže da nije zaljubljive prirode i da mu treba mnogo vremena za to. Ipak, u bivšu suprugu Ivanu zaljubio se na prvi pogled. Ivana i on imaju dvoje dece, a razveli su se prošle godine. Kaže da još nije uplovio u novu emotivnu vezu i da mu se ljubav na ostrvu sigurno ne može desiti jer je to kratak period da bi nekog upoznao. Survivor shvata kao igru, takmičenje i misli da tu nema mesta za romansu. Ali na ostrvu će biti mnogo lepih žena, a on je slobodan, pa ko zna…

 

Znatiželja, avanturizam i igra su razlozi njegovog učešća u Survivoru. Naravno da je i novac bitan ali Edin tvrdi da nije bio primarni motiv.

Trenutno učesnik rijalitija „Farma 5“

 

Gledaj PINK Reality na omiljena.net klikom OVDE

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*