Ekipa Radija S iznenadila Ognjena Amidžića

Pre nekoliko dana Ognjen Amidžić dobio je sina Matiju, a ekipa jutarnjeg programa radija S došla je na interesantnu ideju kako da voditelju čestita ovaj prelepi događaj. Imitirajući Amidžićev alter ego Oskara Savića, voditelj Ivan Milovanović pozvao je voditelja i započeo razgovor sa njim.

Radios S

Ognjen nije mogao da sakrije iznenađenje, jer ovako nešto nije očekivao. “Čuli smo da Matija ulazi na Farmu sledeće nedelje malo, da se mama odmori od vas dvojice, rekao je Amidžiću voditelj emisije „Dobro jutro Srbijo“ koja se emituje na radiju S.

“To ti je odlična ideja, samo ja ipak to ne bih smeo da radim pošto bi mi socijalno oduzelo dete“ rekao je Ognjen. A kada je Ivan, odnosno Oskar, rekao da je čuo da Amidžić četiri noći nije spavao, Ognjen je odgovorio:

“Nije, tek je prva pošto je tek sinoć došao kući, tako da sinoć nisam oka sklopio. Prva noć je iza mene ali bilo bi dobro kad bi ostalo na samo četiri videćemo“. Ognjen se nije ni trudio da prikrije osmeh tokom celog razgovora, i sa oduševljenjem se zahvalio i Nataliji Milosavljević i Ivanu Milovanoviću na ovakvoj čestitki.

Autor: Goran, Foto: Radio S

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*