Ekskluzivno: Davorin Bogović sa Kazalištem na Tašu!

Koncert Prljavog Kazališta koji se sutra održava na Stadionu Tašmajdan biće jedinstven po mnogočemu, ali najviše po nastupu Davorina Bogovića koji će prvi put posle više od 30 godina stati na scenu sa bendom koji je napustio pre tri decenije.

prljavo-kazaliste-1

Biće ovo definitvno poslednji koncert u ovom sastavu, a zajedno će izvesti „Crno bijeli svijet“, ali i druge velike hitove. Kada se uzme u obzir produkcija, prostor održavanja koncerta, ali i Davorinov povratak, biće ovo jedan od najboljih koncerata u istoriji Prljavog Kazališta. Produkcija Light and music već danima unazad instalira opremu na stadionu, rasveta i specijalni svetlosni hologrami, koji će se prvi put naći pred beogradskom publikom.

Ali tu je i jedistven ambijent novoobnovljenog stadiona. Tašmajdan, samo su deo onoga što posetioce očekuje na večerašnjem muzičko-scenskom spektaklu. Koncert počinje u 20 časova, dok će kapije stadiona biti otvorene već u 19 časova. Ostalo je još jako malo karata u prodaji, a cena za iste kreće se od 1190 do 3500 dinara. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*