Ekskluzivno: Ovakvu je još niste čuli!

Nina Badić je objavila englesku verziju pesme ‘Nek ti bude kao meni’.

 

‘Ludilo je, vidjet’ ćete’, napisala je Nina pre objavljivanja pesme na Facebooku, očito veoma ponosna na nju. Je li pesma zaista ‘ludilo’ procenite sami nakon što je poslušate ovdje.

 

Pevačica je poslednjih dana veoma aktivna na društvenim mrežama. Tako je pre nekoliko dana takođe putem Facebooka obožavaocima predstavila nikad objavljenu verziju spota za pesmu ‘Da se opet tebi vratim’, ovog puta u režiji Vanje Vascaraca.

 

Nina očito pazi na svoje obožavaoce, kao i na to bude uvek aktuelna i prezentuje im neke novosti pa čak i dok je na letnjem odmoru. A nakon njega  pevačica ima pune ruke posla.

Počinje sa pripremama i za veliku turneju koja počinje koncertom 19. oktobra u zagrebačkom Domu Sportova. Nakon Zagreba, nastupa u Beogradskoj Areni 26. oktobra, a uskoro će objaviti i ostale datume i destinacije.

Ovde poslušajte hrvatsku verziju pesme ‘Nek ti bude kao meni’.

 

Izvor: Dnevnik.hr

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*