Ekskluzivno: Poznata voditeljka proslavila devojačko veče!

Poznata novinarka i voditeljka televizije Pink, Irena Atanasković je sinoć sa drugaricama i koleginicama na vrlo originalan i zabavan način proslavila svoje devojačko veče.
10 Irena
Voditeljka je sa drugaricama došla belom limuzinom koja ih je prvo odvezla do poznatog prestoničkog restorana „Srpska brvnara“. Posle foto sešna ispred restorana, devojke su se smestila u  restoran, a onda je usledio niz iznenađenja, otvaranje poklona i komentarisanje bedževa koje su nosile na svojim crvenim haljinama.
Društvo su pravile Milena Vučić, Mirka Vasiljević, Jellena, Dragana Mićalović, Snežana Dakić, Daria Stanojević, Ljupka Stević, Sonja Kocić kao i voditeljke televizije Pink, Marina Kotevski, Tijana Prica, Goca Đokić i ostale drugarice.
Buduću mladu zabavljao je pevač Igor X, a onda je Sonja Kocić otpevala „Uno momento“ i „Omaklo mi se“ kada je sve prisutne digla na noge.
„Bio je to pravi ženski provod. Uživale smo u provodu i odlično se zabavile“ – izjavila je Irena. Posle višesatnog lumpovanja, žurka se nastavila istim tempom u Ireninom stanu.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*