EKSKLUZIVNO:Jelena Kostov i Lejdi Gaga se pojavljuju u spotu benda Pajtosi !

Poslednja tri dana nova muzička atrakcija, grupa Pajtosi, u luksuznim apartmanima na Čuburi su snimali spot za svoju prvu pesmu. I to ne bi bila nikakva posebna vest, da se na snimanju ovog spota nije pored Kostovke pojavila i svetska zvezda Lejdi Gaga.

Pajtosi-Jelena Kostov 2
Prema informacijama koje su stigle do nas, Lejdi Gaga, koja trenutno boravi u Beogradu, u glavni grad Srbije došla je zbog dečka koji u Beogradu snima film.

Ekipa producenata je iskoristila poznanstvo sa članovima ekipe koja učestvuje na snimanju filma u kom glumi Gagin dečko, pa je poznata muzička zvezda pristala da se pojavi u nekoliko kadrova. Ti kadrovi kako saznajemo čuvaju se u strogoj tajnosti i biće poslati na autorizaciju Gaginoj produkcijskoj kući.

Pitali smo Jelenu Kostov kako je došlo do saradnje sa Pajtosima i kako je sve prošlo.

“Glavni krivci za sve su Grand Produkcija, Saša Popović i Žika Jakšić kao i prodcenti ovog projekta i moji prijatelji Jovan Peurača i Marko Đurašević Mahoni koji su me lako ubedili da prihvatim ovaj glumački zadatak. Prezadovoljna sam kako je sve urađeno i mogu Vam reći da će momci iz grupe Pajtosi biti pravo osveženje na našoj estradnoj sceni.“

“Gagu nisam upoznala ali kada sam krenula kući sa snimanja, videla sam obezbeđenje i policiju ispred zgrade u kojoj se nalaze apartmani u kojim je sniman spot i saznala sam da je ceo prvi sprat te večeri zakupljen. Pored toga, momci su non stop pričali o tome kako će svi biti iznenađeni kada vide završni proizvod, tako da jedva čekam da vidim kako to sve izgleda, veoma sam uzbuđena jer je za snimanje ovog spota bila angažovana najskuplja filmska kamera, helikopter i preko 40 ljudi“.

Kako smo saznali, ekipa spota je nakon snimanja Lejdi Gagu izvela u provod na jedan prestonički splav, gde su se zadržali do jutra dok je Jelena Kostov to veče imala nastup u Nišu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*