Ella promoviše singl uz golišave fotke

Na muzičkoj sceni pre dve godine pojavila se mlada pevačica, Danijela Stoiljković Ella. Ona se svojevremeno bavila i modelingom, a sama kaže da upravo zahvaljujući tome, danas izgleda savršeno.

Ella

Njena pesma „Ni ti ni ja“ korišćena je u seriji „Folk“, što je bila odlična odskočna daska za Ellinu pevačku karijeru. Posle albuma prvenca u izdanju city records-a Ella je rešila da obraduje svoju publiku i izda singl „Laži me“ koji je i najava za sve one pesme koje će tek izdavati u narednom periodu.

Tim saradnika ovoga puta bio je Nikola Burovac muzika i aranžman, njena drugarica Milena Vučić koja je bila zadužena za text, i produkcija Endži Mavrić. Nova Ella slikala se izazovno i jos jednom pokazala da osim dobrog glasa ima i dobar stas. Prosudite sami šta je bolje pesma ili njen izgled?

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*