Emina Jahović je ostala bez teksta zbog ovog spota!

Pop pevač Vlada Grujić objavio je spot za pesmu „Kada moja nisi“, čiji su autori Sale Tropiko, Braja i Milan Rađen. Za ekranizaciju pesme bila je zadužena NNSpark“ produkcija, a spot je sniman na više lokacija, između ostalog u hotelu Majdan, i caffe-u „No Stress“ u Beogradu.
Grujic
Promocija spota biće organizovana u narednih mesec dana, a na istu će biti pozvane i brojne javne ličnosti.
Sa velikim zadovoljstvom predstavljam vam svoju novu pesmu. Kako prvu, tako i ovu, radio je isti tim ljudi na koje sam jako ponosan. Još jednom veliko hvala svim prijateljima koji su na bilo koji način pomogli oko promocije i realizacije projekta! Uživajte u muzici, pronađite se u rečima, slušajte je, volite i delite drugima. Ovo je moj poklon svima vama dragi prijatelji“poručuje Grujić.
Inače, i pre objavljivanja spota, pesma je oduševila pop zvezdu Eminu Jahović koja je mlađem kolegi uputila komplimente. Pored Vlade, u spotu se pojavljuje i manekenka Ana Jakovljević.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*