Pevač rekao istinu“Najskuplje pesme na veseljima su Šabanove“!

Kako vreme prolazi, Emir Habibović dobija pravu armiju fanova, a njegovi hitovi se veoma dobro plasiraju na top listama širom regiona. Međutim, iako medju pevačima uglavnom vlada sujeta, Emir nema problema sa istom, pa je priznao koje mu pesme najviše traže na nastupima i za koje daju najviše novca.

Naime, Emir dosta radi privatna veselja. Pored toga što za takva slavlja moraš biti dobar i kvalitetan pevač, repertoar kojim raspolažeš mora biti impozantan, pa pevači koji pevaju na njima, treba da znaju i po nekoliko hiljada pesama.

Ono što je takođe poznato, kada su pomenuta veselja u pitanju je i da su honorari, ali i bakšiši na istima izuzetno dobri i veliki.

„Lepo se zaradi na takvim slavljima, ali tempo zna da bude baš težak, obzirom da one znaju trajati danima. Pored mojih pesma, koje mi uvek traže i daju dobre bakšiše, što mi je potvrda da sam izabrao prave pesme. Najčešće traže Šabanove pesme, a za njegovu pesmu „Majko“ sam na jednom takvom slavlju dobio baš veliki bakšiš. Kako mislim da ne treba pričati o ciframa, neću reći o kom iznosu se radi, ali je zaista u pitanju visoka cifra“ – priznaje Emir.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*