Emir Habibović: Sin ispunjava moje snove iz prošlosti!

Folk pevač Emir Habibović uspešno se bavio fudbalom, sve dok nije zagazio u estradne vode. Njegovim stopama, ali fudbalskim, pošao je njegov sin.

On se zove Enes, i jedan je od talentovanihij u svom timu. U prilog tom govori i ugovor koji je nedavno, sa svega trinaest godina potpisao ugovor sa Real Madridom.

„Istina je da sam se pre pevanja bavio fudbalom I to vrlo uspešno, ali želja za pevanjem me je odvela u drugom pravcu, pa sam loptu zamenio mikrofonom, zbog čega se nisam nikada pokajao. Međutim, moj sin Enes je sa sedam godina izrazio želju da igra fubal i pokazao se kao izuzetno talentovan“ – kaže Emir.

Emir će ga kao otac podržati u svemu, posebno jer je nastavio tamo gde je on stao u mladosti. Što se tiče njegove muzičke karijere, od septembra priprema tri nove pesme, a jednu je posvetio baš svome sinu.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*