Emir Habibović: Novac i popularnost me neće promeniti!

Iako do sada nije ozbiljnije radio na svojoj karijeri, Emir Habibović je pevač koji je ite kako poznat, kako kod publike, tako i kod kolega. Mnoge njegove starije kolege u pohvalnom smislu pričaju o Emiru, kako o pevaču, tako i o čoveku.

Emir Habibovic 1 (1)

On je neko ko dosta radi privatna veselja i neko ko se može pohvaliti dobrim zaradama, iako mu to nikada nije predstavljalo prioritet u životu.

„Meni je poštovanje, porodica i pravi prijatelji uvek bili na prvom mestu. Svakako da je novac važan, ali on ne igra bitnu ulogu u mom životu.Ja volim da kažem da ne vrede nikave pare, ako ti je duša prazna. Odgovorno tvrdim da mene novac, kao ni popularnost nikada ne mogu da promene. Ja sam radio i sarađivao sa skoro svim velikim zvezdama i činjenica je da što su ljudi uspešniji, to su jednostavniji“ – kaže Emir.

Međutim, Emir je neko ko, bez obzira što ne želi po svaku cenu, niže uspeh za uspehom, pa tako njegova pesma „Nisam ja onaj čovek od pre“, osvaja top liste širom regiona, dok on polako, ali sigurno bira nove pesme, koje bi, ako sve bude išlo po planu, trebao da izda u septembru.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*