Ena Popov izvela muža u kafanu

U kafani „Sipaj ne pitaj“ bilo je prilično veselo, a pored Fantastik benda i Danijele Trkulje koji su nastupali nezaboravno veče su učinile i brojne kolege. Goga Sekulić se odmah latila mikrofona a za njom je to učinila i Viki Miljković koja je stigla u društvu svog supruga.

Vlada Stanojević pojavio se bez devojke Nikoline koja je morala u Crnu Goru, on je u društvu svog kuma Damira Handanovića stigao i do jutra uživao u kafani „Sipaj ne pitaj“.

Dragan Marinković Maca je stigao u društvu devojke Jovane koju je krio od brojnih fotoreportera, za razliku od njega Ena Popov je ponosno pokazala svog supruga Nenada Čanka sa kojim se u javnosti retko pojavljuje.

Mikrofona se latio i Drgai Domić, Nadežda Biljić i mnogi drugi a do jutra u kafani su uživale i voditeljke ružičaste televizije Ana Pendić, Sanja Marinković i Vesna Dedić svi oni su došli na proslavu rođendana kod prijatelja a kafanu su naputili u jutarnjim satima.

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*