Enormna blajsna oduševila Beograđane!

Prvi put od objavljivanja najnovijeg singla „Šta sve čeka na nas“, mladi beogradski bend Enormna Blajsna nastupio je u prestonici.
Uz podršku sastava Freaky Fight For Freedom i Marko Aleksandar Gajić, momci su ovom prilikom publici predstavili neke od svojih najnovijih pesama. Svi prisutni u Božidarcu su glasovima ispratili najveće hitove, poput pesme kojom je svirka završena – „Sami“.
Blajsna u petak 13. novembra svira u Pančevu sa bendom „Ničim Izazvan“, a dan kasnije u Novom Sadu sa bendom „Uvertira“.
Ovim nastupima prethodila je promocija pesme „Šta sve čeka na nas“, za koju momci kažu da je najpozitivnija od svih koje su do sada napisali, kao i da spot savršeno prikazuje njihovu vedrinu, mladalački duh i upravo termin koji su izabrali za naziv svog benda – „Blajsnu“, odnosno druženje i bleju.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*