ESTRADNO DNO (2): Top lista najglupljih pesama svih vremena (Video)

Na vaš zahtev objavljujemo nastavak liste najgorih pesama, a ovoga puta predstavljamo hitove: „Gel kupujem“, „Iza oblaka“, „Kec, kec keceljica“, kao i nezaboravne numere Tanje Kovačević i Minele Stojaković

Nakon što smo objavili našu listu Top 10 najglupljih pesama svih vremena, usledila je prava lavina zahteva da napravimo i nastavak! Naravno, uslišili smo molbe čitalaca, i dobili priliku da ispravimo nepravdu i skrenemo vam pažnju na numere koje se nisu našle na prethodnoj listi.

Ovoga puta vas podsećamo i na nezaboravne hitove Danijele Terzić, Minele i Tanje Kovačević, koji su odavno prevazišli kategorije “loš” ili “najgori” i postali zasebna institucija.

Halil Kurjaković Lile – “Kec, kec, keceljica” – Kakve veze imaju njena haljinica, veverica, zec i kupus? Pa, dobro, jeste li vi gledali emisiju “Opstanak”?

Tanja Kovačević – “Bićeš moj” – Lice i naličje opsesivne ljubavi. Obrni-okreni, ti pripadaš meni… Hit za sva vremena.

Lepi – “Iza oblaka” – Kosa se vijori, njegovo ime je na usnama svake žene, nije ni čudo što se i Britni Spirs besplatno pojavila u spotu.

Almir M – “Disco” – “Subota uveče puna diskoteka, a ja se sredio kao apoteka”, ovo je obavezno štivo za svakog ljubitelja noćnog života.

Gordana Arsenijević – “Kazino keš, keš” – Iako je u spot uloženo 29 evra, njene glasovne mogućnosti i savršena koordinacija pokreta dolaze do punog izražaja.

Danijela Terzić – “Kao Madona” – Jedna od najsmehotresnijih pesama svih vremena, a kada prestanete da se plašite, sigurno ćete početi da se smejete.

Danijel Boto – “Ženit ću se ja” – Pa, koja bi mu odolela? Skoro mu je trideset, a on i dalje samac… Ako ne nađe udavaču posle ove pesme, stvarno ne znamo kada će.

Borivoj Grujičić – “Đavolak” – Ne zna se da li je upečatljiviji mladi “umetnik” koji lascivno puzi po livadi ili njegov prateći vokal.

Slobodan Batjarević Cobe – “Gel kupujem” – Čovek im sve besplatno ponudi, a kompanije koje prodaju kozmetiku ga ignorišu i još troše milione na reklame.

Minela Stojaković – “Ti propadaš” – Pesma van svake konkurencije, evergrin bez kojeg ova lista ne bi imala smisla. Mega hit koji će se slušati… zauvek.

 

(Telegraf.rs)

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*