ESTRADNO DNO: Top 10 najglupljih pesama svih vremena! (Video)

Pogledajte 10 Jutjub hitova koji su „dotakli dno i vrh“. Od „Padeža“ i „Uljeza“ do „Kavasakija“ i „Uđi mi duboko“

 

Dušica Tomaševićnova Internet zvezda koja “briljira” u spotu za numeru “Masaža” pokrenula je polemiku na temu – Gde se nalazi dno, a gde vrh estrade?! U želji da i mi damo skroman doprinos rešenju ovog gotovo nemogućeg problema, sastavili smo Top listu najgorih pesama koje su se pojavile u poslednjih 20-ak godina. Naravno, ukusi su različiti, neki od ovih hitova možda su vam srcu prirasli, a neke od kandidata smo, teška srca, morali da izostavimo. Ipak, posle više krugova eliminacije i nakon preglasavanja došli smo do naših Top 10.

Dovoljno je reći da se na listi nisu našle kultne pesme “Kao Madona” Danijele Terzić, “Ženit ću se”Danijela Bota, kao i Minelin mega hit “Ti propadaš” i vanserijsko ostvarenje “Bićeš moj” Tanje Kovačević koje na Jutjubu ima skoro 1,3 miliona pregleda.

Zoka Bosanac – “Pištolj i Bosanac” – Umesto komentara dovoljno je samo zapevati: “Neka tvoja duša i srce budu spokojni, on je danas mila pokojni!”.

Zorica – “Padeži” – Ova pesma se već dvadesetak godina prenosi sa kolena na Jutjub. Zabroja se dete pa stade na četvrtom padežu… Ma, kome uopšte i trebaju ostala tri.

Vladimir Daničić – “Jedina si ti rođena za mene” – Kakav stil, kakva koreografija, a tek repovanje… Malo je izvođača koji mogu da se pohvale originalnijim spotom.

Stefani – “Mačkice” – Sve što ste želeli da znate o poslovnoj pratnji, a niste smeli da pitate. Koga ovaj biser ne dirne u srce, on je bre… skroz neosetljiv.

Bora Majstorović – “Kawasaki” – Gre’ota da se ovakav video zaboravi. Osim fenemenalnih reči, pravu draž daju neverovatno raskošne lokacije na kojima je spot sniman.

Slađa – “Uđi mi duboko” – Komentar sa Jutjuba: “Kad ti keva uđe u sobu, teže je objasniti ovo nego pornić”.

Senny – “Ma hajde javi se” – “Internet ti ne radi pa mi srce ohladi”. Baš nas čudi što neki od srpskih provajdera nije prepoznao potencijal ovog slogana.

Vesna Vukelić Vendi – “Uljez” – Sigurno jedan od najluđih tekstova svih vremena, a uz to dodajte i upečatljiv scenski nastup, i eto dobitne kombinacije.

Arvina Šabić – “Crna mamba” – Od njenog glasa podilaze vas žmarci, a tek kada pusti glas... Ma, najbolje da sami pogledate spot.

Suzzy – “Kralj i kraljica erotike” – Slika (u ovom slučaju spot) definitivno govori više od hiljadu reči.

(Telegraf.rs)

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*