Eva Longoria postaje političarka

Prelepa glumica Eva Longoria želi neko vreme prestati sa glumom i posvetiti se političkoj karijeri. Ova poznata glumica osvojila je gledaoce ulogom u seriji „Očajne domaćice“. Eva je priznala da se ne želi aktivnije baviti politikom, pa se tako namerava kandidovati na izborima za gradonačelnika.

eva longoria

Priznata i cenjena glumica priznala je da želi postati gradonačelnikom u nekom od gradova u državi Teksas. Blizak izvor glumice otkriva kako Eva želi na mala vrata ući u politiku, tako što će da postane gradonačelnikom malog mesta kao što je San Antonio ili Korpus Kristija. Njezin dvogodišnji plan je da uđe u Senat.

Prema izjavama izvora bliskih Evi trenutno joj pomaže bliski drugar George Clooney, koji je podučava kako da se snalazi u šou biznisu i politici. Poznato je kako se Eva već duže vreme interesuje za politiku. Tako je 2012. godine predvodila glasačice latinoameričkog porekla predsednika Baracka Obame.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*