Evo ko Mayi Berović donosi kafu u krevet!

Maya Berović nema razloga da se žali. U karijeri, ali i u privatnom životu joj ide sve od ruke, a koliko lepa pevačica zna da uživa, najbolje se vidi na fotografijama  koje Maya objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama. E, baš jedna od tih fotografija nam je privukla pažnju!
Naime, na njoj Maya pozira u krevetu, sa kafom u rukama. Kako smo bili radoznali, pozvali smo popularnu pevačicu, kako bi saznali ko joj to donosi kafu u krevet, o čemu nam je ona rekla sledeće:
„Mnogo ste radoznali, pa sad razmišljam da li da Vam otkrijem tu strašnu tajnu-rekla nam je Maya kroz smeh i nastavila. Što se tiče te fotografije, kafu su mi doneli konobari iz hotela u kom sam odsela posle nastupa u Švajcarskoj. Ako ste želeli da zmate da li mi dragi nekada donese kafu u krevet, odgovor je da, kao što i ja uradim njemu. Nama je to pažnja koja se podrazumeva. Takođe, zna da me iznenadi i doručkom u krevetu“-priznala nam je Maya.
Kako smo saznali, Maya je ušla u studio i priprema nove pesme, dok svaki vikend vredno radi. Ako sve bude išlo po planu, uskoro ćete moći čuti njene nove pesme.
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*