Evo na čemu Jelena Kostov nikada ne štedi!

Za ovih nekoliko godina, koliko je na estradi, Jelena Kostov je dokazala da uvek kada nešto želi to i ostvari i da joj u tom slučaju ništa ne predstavlja problem ili prepreku! Ovako bi najlakše opisali ono što se danas pronelo kao najnovija vest o ovoj pevačici, po kojoj je zgodna Jeca otkupila celu modnu liniju mlade kreatorke Katarine Andrejić, koja je u sredu predstavila svoju modnu liniju na „Serbia Fashion Week-u“!
Naime, Jelena je bila specijalna gošća na ovoj reviji, na kojoj su predstavljeni modeli ateljea „Wish“. Kako već neko vreme sarađuje sa Katarinom, popularnoj pevačici je pripala čast da otvori modnu reviju, a već nekoliko sati kasnije se pronela vest da je upravo ta cela kolekcija otkupljena i da ju je upravo Jelena kupimo.
„I ja sam čula tu vest i verujem da je tačna, jer su modeli zaista fantastični i svaki komad je izradjen od kvalitetnog materijala. Takođe je tačno da su neki modeli rađeni po mojim merama i da sam taj deo ja kupila. Očigledno da je neko shvatio to pogrešno, pa plasirao priču kako sam ja otkupila celu kolekciju. Katarina je mlada i perspektiva kreatorka i sigurno je da će se za nju tek čuti. Ja već neko vreme nosim njene modele i mogu Vam reći da je odlična za saradnju. Uvek mi izađe u susret i često mi kreira garderobu za emisije.“ – rekla nam je Jelena.
Ako se uzme u obzir da je Jelena na ovoj reviji nekoliko puta izlazila na pistu, dolazi se do zaključka da se ona ipak dobro otvorila za pomenutu garderobu, bez obzira što nije otkupila baš sve!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*