Evo zašto su Zagrepčani oduševljeni Mayom Berović!

Maya Berović žari i pali estradom!ova popularna Bosanka, bez velike medijske pompe, oduševljava publiku širom regiona i dijaspore iz vikenda u vikend. Tako je bilo i protekli vikend u Zagrebu.

Maya Berovic H2O 1

Iako je bio radni dan, obzirom da je Maya nastupila u četvrtak, u klubu „H2O“ u Zagrebu se tražila karta više. Oni koji su došli kasnije, jedino što su mogli je da se vrate nazad, jer u klubu više nije bilo mesta.

Zanimljivo da je ovo bio Mayin prvi nastup u Zagrebu i da u glavnom gradu Hrvatske do sada nije nastupala, ali i da je odmah posle nastupa odmah ugovoren sledeći koncert u ovom klubu, jer je lepa pevačica oduševila Zagrepčane, ali i vlasnike kluba, koji su imali samo reči hvale za njen nastup.

Maya je na ovom nastupu još jednom potvrdila da je devojke obožavaju, jer su osamdeset posto publike u klubu bile žene!

„Imala sam veliku odgovornost na ovom nastupu i dugo sam se pripremala za isti i željno ga očekivala, jer je ovo bio moj prvi nastup u Zagrebu. Drago mi je što je klub bio pun, a još draže mi je kada izađem na binu i vidim da su u publici većinom žene, jer je dobro poznato kada žena ženi ukaže kompliment i podršku da to mnogo više vredi. Bilo je zaista odlično, pa je moj menadžment po završetku koncerta već dogovorio sledeći nastup u ovom klubu, čemu se posebno radujem“ – rekla nam je oduševljeno Maya.

Maya je ređala hit za hitom, a kao i na većini njenih nastpa, pesmu „Devojačko prezime“ i „Dečko za provod“ je publika pevala u glas sa njom. Kako je bilo, najbolje govore fotografije koje su pred Vama!

Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*