Evo zbog čega obožavateljka spopada Nemanju Staletovića!

Pevač Nemanja Staletović se dokazao kao dobar zabavljač, pa je uz njega provod zagarantovan. Ovo mogu potvrditi svi koji su bili na njegovim nastupima. 
Kao dokaz da se na njegovim nastupima uvek traži karta više je i poruka do koje smo došli, a u kojoj obožavateljka moli Nemanju da joj lično on obezbedi jedan sto za njegov nastup u jednom klubu, jer je klub ispunjen do poslednjeg mesta i ne može nikako da dobije rezervaciju za to veče.
„Često se dešava da stižu takve poruke, a devojke stalno nude svakakve stvari i usluge, samo kako bi im Nemanja obezbedio mesto u klubu.Međutim, one ne shvataju da Nemanja tu malo može da uradi, jer kada je klub rezervisan, on ne može tu ništa da uradi, osim ako one ne misle da bi on mogao da unese neki dodatni sto unutra“ – našalili su se admini koji održavaju njegovu zvaničnu stranicu na Facebooku.
A kako to izgleda kada Nemanja nastupa i kakvu atmosferu pravi, najbolje se vidi na fotografijama, koje su napravljene na njegovom nastupu u Posušju u subotu u klubu „Gaudeamus“. 
Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*