Fantastik bend hara po klubovima u BiH!

Kako vreme prolazi, momci iz Fantastik benda postaju sve popularniji bend u BiH. Dokaz za to je i sve više nastupa u Bosni i Hercegovini, za koje se uvek traži karta više, jer momci pune klubove po svim, gradovima BiH, gde god da se pojave.

Fantastik bend 1

Tako je bilo i prošlog vikenda u Bijeljini, gde mnogi nisu imali priliku da udju u klub „Secret“, koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

„Ja sam stalni gost ovde, ali se ne sećam da je skoro bilo ovako puno. Videla sam da je mnogo ljudi ostalo isper, jer u klub više ne može da stane ni šibica“ – rekla nam je jedna od prisutnih devojaka.

Posle hitova koji ređaju jedan za drugim, ovakvo stanje na terenu i ne treba da čudi, a ako se još uzme u obzir da je pevač benda Beca, omiljen među devojkama, koje ga obožavaju i spopadaju na svakom koraku, onda je popularnost Fantastik benda, koji priprema novi letnji hit, koji će se pajaviti u toku leta, potpuno opravdana!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*