Fantastik bend istom čoveku svirao i svadbu i razvod!

Navikli smo da se svakakve zgode i nezgode dešavaju našim pevačima, ali ono što se dogodilo Fantastik bendu, svakako je nešto što se još nikom na estradi nije desilo. Momci iz benda su, pre dve godine svirali na jednoj svadbi u Doboju, da bi pre mesec dana istom tom čoveku svirali na razvodu.

Fantastik bend 3

“Iskreno da ti kažem, mi uopšte nismo znali o kakvoj se svirci radi. Čovek je zvao našeg menadžera i dogovorio je svirku za privatnu proslavu. Obzirom da smo znali kome idemo da sviramo jer smo tom momku pre dve godine svirali na svadbi, pomislili smo da je dobio dete, pa možda slavi prvi rođendan“.

“Kada smo došli tamo i kada smo saznali da je čovek napravio zabavu povodom razvoda braka, bili smo šokirani jer nikada do tada nam se nije desilo da sviramo neku zabavu tim povodom“-rekao nam je Beca, pevač benda.

Kako smo saznali, šok je brzo prošao jer su pare letele na sve strane, a prema priznanju momaka iz benda, čak su veći bakšiš uzeli na razvodu, nego što su uzeli kada su svirali na svadbi. I nemoj posle neko da kaže da svima razvod teško pada.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*