Fantastik bend: Ovako su za par meseci postali milioneri!

Momci iz Fantastik benda ite kako imaju čime da se pohvale. Pored toga što rade punom parom i što su mesecima unapred zauzeti, oni su pokupili i nekoliko jako bitnih nagrada u ovoj godini, kao najpopularniji bend u regionu.
Pored nagrade za singl pesmu „Ma zdravo“, koju su dobili u Bosni I Hercegovini od radio stanice „Studio D“, oni su dobili nagradu i „Beogradski pobednik“, na koju su takođe ponosni.
Ipak, ono što je zanimljivo kada su ovi momci u pitanju je njihova neverovatna popularnost na kanalu You Tube, gde beleže milionerske preglede. Tako su za samo par meseci, njihove pesme „Ma zdravo“ i „Taguj me“, dostigli preko 10 miliona pregleda, što je za svaku pohvalu.
„Koliko su ove dve pesme, pored naših pesama koje smo snimili na prvom cd-u slušane, najbolje vidimo na nastupiuma, jer ljudi pevaju u glas sa nama gde god nastupamo. Za jednog pevača, u našem slučaju ceo bend, nema većeg uspeha i pohvale“ – rekao nam je pevač benda Beca.
Inače ovi popularni momci pripremaju novi singl i još mnogo iznenadjenja za svoje fanove, ali o tom, po tom!
Autor: Goran, Foto: Facebook
Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*