Farmeri prevazišli sami sebe u perverzijama!

Farmeri su noć proveli u perverznim igrama, a svi zadaci koje su postavljali bili su u vezi sa seksom. Najviše akcija ticalo se devojaka i lezbo scena, dok su muškarci bili pošteđeni seks igrom među sobom. Vesna Zmijanac imala je zadatak da se ljubi u usta sa Crnim. Folkerki ovo uopšte nije teško palo. Čak naprotiv, ona je uživala.

bandicam 2016-04-10 02-28-17-644

Posle njih na scenu su izašle Anđela Veštica i Marija Mijanović koje su imale zadatak da simuliraju seks. Veštica je na stolu stala u “dogi“ pozu, dok ju je Mijanovićeva nabijala otpozadi, i čupala za kosu, baš kao da imaju seks.

Jelena Milošević i Maja Milošević imala su fotu da se ljube u usta deset sekundi, uradile su to, ali Goga Aleksić i Dušica Grabović nisu bile zadovoljne onim što vide, pa su im pokazale kako se “žvalavi“.

Čipi i Seksi sandra su radili trbušnjake, i ljubili se u usta. Odmah posle toga Čipi je dobio zadatak da se žvalavi sa Saškom Karan, kao i da liže grudi Goge Aleksić.

Seksi Sandra je dobila zadatak da poljubi Dušicu Grabović u deset erogenih zona na telu. Ona je ređala po celom telu, a završila je na intimnim delovna i predelu prepona.

Žika Đorđević morao je da bude izložen poljupcima Saške Karan po golom, gornjem delu tela. Nikola Lakić i Ceca Dimitrijević su se takođe žvalavili.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*