Filip Mitrović: Estrada je puna ljubomore!

Filip Mitrović ima tek 22 godine, on se ponaša kao pravi profesionalac. Vodi računa o svakoj sitnici. Profesionalno se ophodi prema novinarima i kolegama. Gledajući druge primere, on je shvatio da ostali sa estrade baš i nisu kao on.

Filip je nedavno snimio singl “Antidepresiv“ koji je dobio i svoj spot. Mladi pevač danima posećuje TV stanice, gde pomoviše pesmu i druži se sa kolegama. Na jednom od snimanja doživeo je i veliko razočarenje.
– Posećujući razna snimanja, fasciniran sam koliko su kolege i ostala ekipa sujetni. Ljubomorni su, i “uklizavaju“ vam u reč, pa sam se malo iznervirao – rekao je Filip.

 

Filip je pobrao sve kompilente za novu pesmu i spot u kojem se pojavljuje bivša farmerka Jovana Alibabić. Mladi pevač nije menjao ekipu, osim pratećih vokala, koje mu je nekada pevala Ivana Selakov, a sada je tu Suzana Dinić.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*