Filip Mitrović ljut na emisiju “Exkluziv“

Filip Mitrović izgleda je prilično ljut na ekipu emisije “Exkluziv“ koja se emitije na TV Prva. On im je posvetio status u kome im je poručio mnogo toga, bez dlake na jeziku.

Filip Exziulkv

“Mnogi od vas su me pitali zašto me ne viđaju u emisiji „Exkluziv“, još od završetka šoua u kom sam debitovao. Sinoć sam prisustvovao humanitarnoj akciji u jednoj beogradskoj kafani gde je bila upravo ekipa pomenute emisije, a u prethodnom periodu smo se sretali bar 100 puta. Ja nemam problem sa njima, ali očito da postoji neki sa njihove strane. Da li treba da nađem babu milionerku da bi im bio zanimljiv“.

“Jer vidim da se daje prostor kojekakvim starletama, kvazi-pevačima i ljudima koji ne zaslužu prostor na televiziji sa nacionalnom frekvancijom. Napomenuo bih i da imam odličnu saradnju sa emisijama istog formata kao sto su Glamur, Premijera i Grand Njuz. Mladi ljudi na početku karijere se ne trebaju kažnjavati, pogotovu ako se sami bore za svoje mesto pod suncem“, napisao je izrevoltirani pevač.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*