Frizure za ovalni tip lica

Da li znate kakav oblik lica imate? Da li je vaše lice ovalno ili okruglo? Prema tome ćete da se odlučite za najbolju frizuru koja će da istakne vaše lepe crte lica. Postoji mnogo frizura između kojih možete da birate.

podignuta kosa

Sve žene koje imaju ovalni tip lica mogu da budu srećne jer mogu da eksperimentišu sa skoro svim frizurama. Njihovo lice podnosi sve frizure i to je srećna vest za svaku ženu.

Ako ste primetili da imate ovalni oblik, a nemate mnogo vremena da složite frizuru, možete da se odlučite za punđe. One su najbolje rešenje kada je u pitanju svečana frizura za koju ne treba mnogo vremena.

Veoma je važno da kada se odlučujete za novu frizuru odlučite koji deo lica želite prvo da istaknete. Osim punđe postoji još mnogo frizura između kojih možete da birate. Proverite ove savete i uživajte u novom looku.

Da li volite da nosite kosu prebačenu preko strane? Ako je tako i ako imate ovalno lice pokušajte sa slojevitim šišanjem jer vam frizura inače neće pristajati. Bilo bi dobro da izbegavate suviše kratke frizure jer one ne idu uz vaš oblik lica.

Slojevito šišanje je uvek dobrodošlo ako imate ovalno lice. Kako je dobro stajalo Jennifer Aniston tako će i vama. Ne zaboravite zamoliti frizerku da vam stanji jedan deo kose.

Sledeća frizura koja će lepo da istakne vaše lice su razdjeljak i talasi. Pazite samo da talasi budu blagi jer vam previše talasa neće odgovarati. Ovako možete da izgledate romantično kao neka princeza.

Nećete da pogrešite ako rešite da nosite samo raspuštenu kosu. Ako vam dosadi duga kosa uvek možete da se ošišate i skratite kosu do brade i tako lepo uokvirite svoje lice. Sada je vreme da pronađete najbolju frizuru za sebe i osećate se odlično svojim novim lookom bez obzira koliko godina imali.

Autor. Sanja, Foto: Serg Zastavkin/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*