George Clooney odveo ženu na bračno putovanje

Posle romantičnog venčanja u Veneciji George Clooney rešio je da svoju ženu Amal odvede na prelepo i romantično putovanje i to na destinaciju daleko od očiju javnosti. Novovenčani par je želeo da budu sami bez novinara. George i Amal su krenuli prema Seješima gde će imati privatnosti koliko žele.

george clooney

Kako mogu da budu sigurni da im nitko neće smetati? Slavni glumac je rešio da iznajmi vilu veličine do 450 kvadratnih metara koja ima i bazen skriven od svih znatiželjnih pogleda. Jedini pristup otoku gde se par odmara je samo uz pomoć helikoptera.

Prelepe Sejšele slavnom paru je preporučio još jedan glumački par, Angelina Jolie i Brad Pitt koji su tamo bili mnogo puta. Na Sejšelima su se odmarali vojvotkinja Kate i princ William.

George Clooney je već dao jedan intervju i rekao da mu je lepo u braku i da oboje uživaju. Fotografije sa venčanja par je prodao, a sav novac namenio za humanitarne svrhe.

Autor: Sanja, Foto: Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*