George Clooney se venčao

Večni neženja George Clooney napokon se venčao sa lepom zaručnicom Amal Alamuddin u romantičnom gradu u Veneciji u hotelu sa sedam zvezdica. George je venčanje uspeo da zadrži daleko od očiju javnosti, a pravo na slike ima Vogue, modni časopis. Zarada će ići za pomoć onima kojima to najviše treba.

george clooney

Venecija je na kratko postala središte poznatih osoba iz sveta mode i glume, pa su se tako na venčanju godine okupile osobe kao što je Cindy Crawford, urednica Vogua Ana Wintour, glumac Matt Damon, pevač Bono i mnogi drugi.

Drugari slavnog glumca okupili su se prvo na piću, a zatim krenuli čamcem-taksijem i provozali se kanalom. Sve je bilo puno fotografa koji su hteli da obeleže poslednji momenat slavnog neženje pre nego se venča. Slavni gosti su mahali znatiželjnim prolaznicima.

Clooney je samo jednom bio u braku i to na početku 90-ih, a posle toga je tvrdio kako neće više nikada da se venča. Sve se promenilo kada je upoznao slavnu advokatkinju Amal Alamuddin koju mnogi nisu videli na dan venčanja.

Autor: Sanja, Foto: s_bukley/Shutterstock

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*