Georgiev doručkovao na Radio “S“

Najslušaniji Radio S, zbog velikog interesovanja slušalaca odlučio je da ponovo pokrene akciju „Doručak sa zvezdama“. Akciju je otvorio Vlado Georgiev, koji za nedelju dana ima koncert u Kombank Areni.

Georgiev S

Veliki broj fanova okupio se u ranim jutarnjim časovima u studiju Radija S i S caffe-u kako bi sačekali svog omiljenog pevača.

Među prvim vernim pristalicama Vladove muzike stigle su lepe i doterane devojke spremne da animiraju njegovu pažnju. Međutim ni oni najmlađi nisu zakazali, pa su studio Radija S ispunila i deca koja su sa nestrpljenjem očekivala da se pojavi njihova omiljena zvezda.

Iako važi za noćnu pticu koja u studiju provodi sate i sate, pogotovo pred veliki koncert, Vladu nije bio problem da se probudi i stigne na jutarnji program Radija S. Došao je vidno raspoložen, euforičan i spreman da provede sat vremena uživo na frekvenciji nacionalnog Radija S ali i da nastavi druženje sa obožavaocima u S caffe-u.

Tokom 60 minuta koliko je Vlado proveo uživo na talasima Radija S u sklopu emisije „Dobro jutro Srbijo“, oprobao se u ulozi voditelja, otkrio detalje iz svog studija, da je osim pesama koje su se našle na novom albumu snimio i dosta drugih, koje će se naći na njegovom narednom albumu. Pevač je pričao i kako teku pripreme za koncert kao i to da će na društvenim mrežama dati mogućnost fanovima da biraju repertoar koji će izvesti u Areni.

Nakon toga, popularni pevač nastavio je druženje u S caffe-u gde je svirao i pevao svoje najveće hitove u pratnji benda i uz podršku velikog broja fanova koji su došli da ga vide, da se druže, fotografišu s njim i provedu nezaboravno vreme sa svojim omiljenim pevačem.

U jednom momentu je bila tolika navala za fotografisanje sa Vladom i red fanova se toliko protegao da je on pomislio kako će noćiti na Košutnjaku ne bi li ispoštovao sve njih. Jedna od njegovih vernih fanova želela je da na poseban način iznenadi Vlada pa je donela poklon tortu na kojoj je bila njegova slika i klavirske dirke. Međutim, nije samo Vlado dobio poklon već i ekipa emisije „Dobro jutro Srbijo“.

S obzirom da je za celu akciju „Doručak sa zvezdama“ vladalo ogromno interesovanje, na Radiju S je jutros bio i veliki broj TV ekipa kao i novinara štampanih medija.

„Uvek mi je zadovoljstvo da pesmom uveselim ljude koji vole moju muziku, a danas je to bio poseban ugođaj i za mene, sa obzirom na to da nisam jutarnji tip i da sam nekoliko sati pre dolaska na Radio S i susreta sa njima izašao iz studija gde već uveliko traju pripreme za koncert u Areni. Uživao sam u potpunosti. Hvala domaćinima na dobroj organizaciji i svima koji su učestvovali u ovoj akciji, vidimo se 16. maja.“

Autor: Goran, Foto: Radio S

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*