Glamurozno otvaranje izlozbe Stefana Kokovića

Poznati beogradski umetnik Stefan Koković, otvorio je svoju treću samostalnu izložbu fotografija pod nazivom „L’ Art pour L’ Art“ (Umetnost radi Umetnosti) i time, kako kaže podsetio ljude na svoje primarno zanimanje pored muzike.

dragana micalovic stefan kokovic jana milic

U prelepom ambijentu „Kluba Književnika“ uz penušavo vino i glamuroznu organizaciju, veliki broj poznatih zvanica iz više sfera javnog života uživalo je satima, čestitajući Stefanu uspešno otvaranje izložbe. Poštujući dan žalosti i iskreno saučestvujući se sa porodicama stradalih, Stefan je otkazao muzički program i nastup koji je bio planiran za to veče.

Iza Kokovića su stale i velike kompanije poput: Nikona, Aure i Carlsberga, koji su se pobrinuli za maksimalan ugođaj zvanica.

„Mnogo mi je drago da sam posle dve godine od učešća u muzičkom takmičenju, ponovo stao iza objektiva i da i dalje imam svoj zanat u rukama!“ – Kroz smeh kaže Stefan.

„Mislim da su ljudi mogli da prate moj napredak, jer svakodnevno učim i smatram da na taj način umetnost neće nikada pasti u senku, čak ni u našoj zemlji. Mnogo sam srećan i ponosan što sam na jednom mestu mogao videti toliki broj svojih prijatelja, uticajnih ljudi, a posebno kolega koji su mi pružili podršku“.

Među poznatim zvanicama koji su uživali u ovoj glamuroznoj večeri našle su se: Borka Tomović, Bojana Ordinačev, Milan Gromilić, Boško Jakovljević, Iva Štrljić, Boris Trivan, Jelena Gavrilović, Jana Milić, Dragana Mićalović, Nenad Radujević, Miša Obradović, Ana Pendić, Srna Lango, Saška Janković, Slobodan Stefanović i mnogi drugi…

Izložbu fotografija možete posetiti u narednih sedam dana – Klub Književnika, Francuska 7.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*