Goca Božinovska: Deci pretim staračkim domom

Goca Božinovska oduvek je isticala da ima sjajnu decu i da sa njima nikada nije imala probleme. Ipak, sa njima se najviše raspravlja oko kuhinje i jela. I kada se desi da je naljute, ona im zapreti da će otići u starački dom.

Bozinovska

“Moja deca su divna, samostalna su i sve znaju da rade. Ćerka Zorana je sjajna devojka, sve što se tiče kućnih poslova je naučila od mene. Ništa ne mrzi i pomaže mi u svemu. Dok sam kući, kuvam po nekoliko jela, bez obzira da li jedu ili ne.

Ako sam na putu i radim, kada se vratim, uglavnom zateknem gomilu kutija od pice, jer sin Mirko ne sprema sam. Iako su sjajni, nekada me naljute, pa im onda zapretim da ću da odem u starački dom i da me više nikada neće videti.

“Znam da im je to slaba tačka i da će sve da me poslušaju kada im to spomenem. Obavezno se naljute na mene kada se tako šalim sa njima“ kaže Goca.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*