Goca Božinovska poklonila fanovima novu pesmu (Video)

Goca Božinovska je nakon duže diskografske pauze obradovala svoje fanove novim singlom “Moja svetlost“. Pesma je fazonu njenih najvećih hitova koje je izdavala za Grand produkciju.

Iako je nakon izlaska sa Farme svako malo najavljivala nove pesme, odnosno novi album, to se nije desilo. Taman kada su fanovi pomislili da ih je zaboravila, Goca ih je iznenadila bez najave. U emisiji Grand Show promovisala je singl “Moja svetlost“ koji je oduševio sve prisutne koji su se našli na snimanju. Folkerka će nastaviti da je promoviše tokom narednih nekoliko meseci po TV emisijama.

Kako saznajemo, direktor Granda, Saša Popović bio je posebno oduševljen ovom pesmom, pa je Goci odmah dao zeleno svetlo i požurio je da što pre krene da je promoviše. U planu je i snimanje spota, kao i niz nastupa širom naše zemlje i evrope.

Autor: Goran, Foto: Screenshot/ Pink

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*