Goca Tržan na doručku sa fanovima

U okviru akcije „Doručak sa zvezdama“ njeni fanovi okupili su se u studiju kako bi se družili sa Gocom i proćaskali s njom. Ipak, i voditelji emisije „Dobro jutro Srbijo“.

Goca Trzan

Specijalno za Gocu pripremili su i neka „škakljiva“ ili pitanja na temu doručka. Ona je trebala da odabere neku od ponuđenih situacija ili vrstu obroka, doručka, ali da ne pominje termin doručak.

Kada su joj voditelji postavili pitanje – na stolu ili stojeći, Goca je bila iznenađena ali je ipak odgovorila: “Nemam ništa protiv stola mada je i stojeći OK, kad je na brzinu kad moraš da žuriš“.

Nakon gostovanja u studiju, nastavili su druženje u „S kafeu“. Goci nije predstavljalo problem da zapeva na „prazan stomak“, a njeni fanovi bili su oduševljeni pevačicinim nastupom i uživali u doručku sa osmehom na licu.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*