Goca Tržan na Glamuru specijal

Televizija Hepi poznata je po zanimljivim emisijama u kojima je učestvovalo puno slavnih osoba. Goca Tržan još je jedna slavna ličnost koja će da razveseli gledaoce Hepi Televizije. Pevačica je u emisiji objavila kako rat sa bivšim mužem i dalje traje te kako se ne boji pikanterija za koje je zapretio da će da objavi.

goca trzan

Goca Tržan je već mnogo puta izjavila kako se ne boji Ivana, bivšeg muža i kako je on nije ni stvorio pa je tako ne može ni da ugasi. Goca je priznala kako je žalosno da nakon toliko godina zajedničkog življenja on ne može ni da plati alimentaciju.

Priznala je kako ju je bilo strah Ivanovog ulaska na farmu i što će sve da priča tamo. Nije ju bilo strah zbog sebe nego zbog ćerke i što će ona da misli i hoće li joj biti neprijatno. Goca tvrdi kako je naviknula da ljudi svašta o njoj pišu.

Njoj je trenutno mnogo važna sreća njenje ćerke i objavila je kada više neće moći da puni diskoteke da će odustati od pevanja i otići će da čuva ovce. Upisala je Poljoprivredni fakultet koji još nije uspela da završi.

Autor: Sanja

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*