Goca Tržan: Svesno iritiram javnost!

Goca Tržan spada u red javnih ličnosti koje nemaju dlake na jeziku i uvek jasno i čisto iznesu svoje mišljenje. Ona je svesna da nekim svojim postupcim iritira jedan deo javnosti, ali radi i bori se za onaj drugi deo koji je podržava.

– Ja sam od onih likova koji strašno iritiraju, ili ih strašno volite. To što ja provociram i što dajem materijal da svašta pišu o meni i da se o meni polemiše, ja to radim namerno. Ja sam navikla da sam ja kučka u novinama, ali i meni je muka kada vidim sebe u štampi- kaže Goca i otkriva da joj je bivši suprug pretio da će je uništiti preko novina.

 

Iako je njen bivši suprug Ivan Marinković na Farmi već neko vreme, ona se ne plaši njegovih izjava. Spremna je na sve, pa i na javnu pljuvačinu, ali isto tako dodaje da mu ne bi ostala dužna ukoliko bi se to desilo.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*