Goga Aleksić otkrila koja farmerka se ne kupa!

Goga Aleksić je sinoć u pijanom stanju pravila scene na imanju, a Cecu je prozivala na račun higijene. Nakon što je tokom žurke popila previše alkohola, starleta je po ko zna koji put počela da pokazuje svoje pravo lice.

Iako je jedva stajala na nogama, i teturala se, ona nije propuštala priliku da napadne Filipa i baci mu se u naručje. Nije krila ni ljubomoru koju oseća prema Ceci Jovanović koju je pokušala da ocrni pred Filipom:

„Kako možeš da se pipkaš sa malom prljavom, smrdljivicom? Ceca se ne kupa po pet dana. Gaće nije promenila već 4 dana. Prljavuša mala što su je razvlačili po magistrali. Filipe, nemoj da joj prilaziš. Ona je deset klasa ispod tebe. Ne ponižavaj se“, mumlala je ona, jedva razumljivom glasom.

Nakon toga su se Đukić i ona ljubili, padali, valjali se po podu i po stolovima. Oni su bili na korak do seksa, ali na Goginu žalost konkretne radnje nije bilo, jer je Filip zaspao.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*