Goga Sekulić i Ivana Šašić u ludom provodu

Goga Sekulić nakon nastupa u jednoj bečkoj diskoteci odmarala kod svoje drugarice i koleginice Ivane Šašić. Nakon promocije pesme “Rekord sam oborila“ koja je postala istinski hit, ova folk zvezda ne prestaje da puni diskoteke i klubove gde god da se pojavi.

Goga i Ivana (2)
Ivana je Gogu prvo izvela u šetnju po gradu, gde su obilazile znamenitosti i mesta koja su bila vredna za videti. Kratka pauza uz kaficu i komad čuvene Zaher torte, red priče i smeha. Nakon toga usledila je i večera, koja je bila posvećena razgovorima o poslu, planovima i svemu što nisu uspele da se ispričaju sve vreme dok se nisu videle.

Njih dve su razgovarale i o evenutalnoj saradnji, i tome kako bi bilo dobro da ukrste glasove. No, za sada je sve ostalo samo na planovima. Goga nastavlja sa nastupima, a Ivana sa snimanjem novih pesama koje se očekuju krajem godine.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected]

Komentiraj

*