Goga Sekulić: Igora ću zauvek spominjati!

Goga Sekulić posetila je nedavno jednu proslavu, gde ju je startovala TV ekipa jedne emisije. Ona je pred njihovom kamerom poručila da neće prestati da priča o pokojnom suprugu Igoru, iako joj mnogi zameraju na tome.

Goga Sekulic (6)
„Posle svega što se desilo, kažu mi bićeš jača. Dovoljno sam jaka žena. Suočila sam se sa istinom, surova realnost da ću ceo život nositi tu veliku tragediju koja mi se desila. A ako nekome smetam što o tome pričam, uvek ću pričati i to mi neće niko zabraniti“, rekla je pevačica za Ekskluziv.

Pevačica se posle pauze vratila pevanju na prvom Pinkovom mjuzik festivalu pesmom „Rekord sam oborila“, koju su za nju su uradili Damir Handanović i Marina Tucaković. Sekulićeva je pored 25 polufinalista uspela da se plasira u finale zahvaljujući SMS gledalaca, što dokazuje da je pesma već uveliko postala hit.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*