Goga Sekulić, pogledajte njenu ispovest

Goga Sekulić konačno je smogla snage da pred kamerama ispriča kroz kakav pakao je prošla u proteklih nekoliko meseci. Kroz suze je ispričala sve ono što je dugo držala u sebi.

Goga Sekulić

Folk zvezda u proteklih sedam meseci proživljava pravu životnu dramu. Nakon venčanja iz snova, bračne idile i neizmerne sreće, desio se preokret koji je pomračio njenu sreću.

Njen suprug Igor Ramović preminuo je nakon kraće bolesti. Goga je kod Jelene Bačić Alimpić ispričala kako je sve počelo.

Počev od trenutka kada su nekoliko dana posle svadbe otkrili da je Igor teško bolestan i da mu nema spasa, trenutka kada su tražili slamku spasa, prikupljanja novca sa svih strana, do onoga kada joj je svekrva prodala venčane burme.

Goga je ovim gostovanjem stavila tačku na ovu temu. Dokazala je koliko je jaka, veliki borac i žena koju ništa ne može da pokoleba.

Autor: Goran, Foto: Screenshot

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*