Goga Sekulić, snima novi album posvećen Igoru!

Goga Sekulić lagana se vraća u normalu, nastupa i druži se sa svojim prijateljima koji joj pomažu da prebrodi najgori period u svom životu. Ona ni u najgorim momentima ne zapostavlja svoje fanove.

Goga Sekulić

Kako saznajemo, folk zvezda ovih dana pravi sastanke sa svojim saradnicima kako bi počela rad na novom albumu. Posebnu težinu ima jedna od pesama koju je pre tragičnog događaja odabrao upravo njen suprug Igor. Njemu se dopala na prvo slušanje i Goga je odlučila da je bez ikakvog razmišljanja stavi na album.

“Tu pesmu pesmu je odabrao Igor i ta pesma će biti posvećena Igoru. Američka turneja je super prošla. Imala sam četiri, pet nastupa. Iskreno, nije to bilo samo da odem i da radim, nego da promenim sredinu, da vidim neke nove ljude, da vidim prijatelje i rodbinu koji žive tamo“ iskrena je Goga.

Autor: Goran, Foto: Facebook

 

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*