Goga Sekulić:Bila sam i na vrhu, i na dnu!

Goga Sekulić danas se obratila svojim facebook fanovima u jednoj objavi. Ona je napisala kako je njen novi album od danas u prodaji, te da je jako ponosna na njega.

Goga Sekulic

“Moj prethodni album nosio je naziv „Ja sam probala sve“, a stihovi pomenute numere „Na vrhu i dnu, ja bila sam tu“ su mi tada delovali zaista realno, istinito i poznato. Ipak, na moju nesreću tek nakon svega toga mi se desilo da se nađem na pravom dnu i da shvatim koliko je život često surov i težak. Uz podršku moje porodice, prijatelja i saradnika uspela sam da nađem snage u sebi i da nastavim sa svojim životom“

“Ta snaga donela mi je album „Ponovo rođena“, koji zbog svega pomenutog i nosi tako simboličan naziv. Album je od danas u prodaji u izdanju „City records-a“ i iskreno se nadam da će vam se pesme dopasti i da nastavljamo da se družimo kao i svih ovih prethodnih godina. Vama, mojoj publici dugujem najveće hvala, jer samo zbog vas i postojim sve ove godine“- napisala je Goga.

Autor:Goran, Foto:Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*