Golden lady okupio samo lepotice

Golden Lady okupio najlepše žene sa javne scene. Poznato je da svaka žena voli dobro da se obuče, a samim tim i da ima dobru čarapu.

Mirka Vasiljevic

To su pokazale dame iz sveta muzike i glume koje su se okupile u Ušću kako bi videle i probale novu čarapu PROVOCATEUR sa halterima u dezenu  koja je izazvala pravu pomamu medju ženama. Golden lady je jedini proizvodjač ženskog hulahopa koji obezbedjuje neverovatnu udobnost jer je bez šava u predelu korpe i samim tim je prijatan za nošenje. Osim srpske Sindi Kraford manekenke Bojane Krsmanović koja krasi izlog golden pointa, u samoj radnji našle su se glumice Mirka Vasiljević i Dragana Mićalović, voditeljke Nina Lečić i Irena Atanaskovic, pop pevacice Milena Vucic sa suprugom NikolGolden Lady okupio najlepse zene sa javne scene. Poznato je da svaka zena voli dobro da se obuce, a samim tim i da ima dobru carapu, sto su pokazale dame iz sveta muzike i glume koje su se okupile u Uscu kako bi videle i probale novu carapu PROVOCATEUR sa halterima u dezenu  koja je izazvala pravu pomamu medju zenama. Golden lady je jedini proizvodjac zenskog hulahopa koji obezbedjuje neverovatnu udobnost jer je bez sava u predelu korpe i samim tim je prijatan za nosenje.

 

Osim srpske Sindi Kraford manekenke Bojane Krsmanovic koja krasi izlog golden pointa, u samoj radnji nasle su se glumice Mirka Vasiljevic i Dragana Micalovic, voditeljke Nina Lecic i Irena Atanasković, pop pevačice Milena Vučić sa suprugom Nikolom Burovcem u društvu poznatog fotografa Bojana Stanića, Daria Stanojević, Ella, Dijana Janković, Jellena, pevačica zvezde granda Ana Sević, Marijana Stojković predstavnica golden pointa. Sve lepe dame su bile oduševljene pa su neke od njih na licu mesta probale kako im stoje italijanske čarape.

Autor:Goran , Foto:Privatna arhiva

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*