Goran Čomor:”Emir Habibović je naslednik Šabana Šaulića”!

Kada se uzme u obzir da poznati voditelj Goran Čomor egzistira na estradi poslednjih dvadesetak godina, koliko je i u samom vrhu svog posla, onda u njegove poslovne poduhvate ne treba sumnjati. Iako je do sada imao dosta ponuda da stane iza nekog pevača i vodi njegovu karijeru, Čomor je to odbijao, ali se ovog puta ipak odlučio za taj korak.

Emir Habibovic 2

Kako smo saznali, iako je dosta angažovan na televiziji i radi mnoge privatne proslave, Čomor je odlučio da u posao doda još jednu stavku, pa će tako ubuduće voditi karijeru Emiru Habiboviću. Ovaj pevač je ite kako poznat u estradnim pričama, jer je jedan od najtraženijih, ako ne i najtraženiji pevač na Romskim veseljima, a svi oni koji su imali priliku da čuju kako Emir peva, tvrde da je on vanserijski talenat, u čemu su se složile i mnoge Emirove kolege, pa i znalci poput Šabana Šaulića i Šerifa Konjevića.

„Ja do sada nisam prihvatao da se ozbiljno bavim nečijom karijerom, posebno ako se uzme u obzir da dosta radim i da volim svoj posao.Međutim, Emir je rešio da radi na svojoj karijeri ozbiljnije i ja ću ga podržati u tome, rekao nam je Čomor i dodao.On je neko koga poznajem godinama unazad i znam koliko ga kolege poštuju i koliko je dobar čovek.O tome koliko je kvalitetan pevač će se tek čuti.Da ne verujem u njega, sigurno je da ne bih stao iza njega.Lično mislim da je on naslednik Šabana Šaulića i zadovoljstvo je raditi sa ljudima kakav je Emir“ – priznaje Čomor.

Emir Habibović je nedavno izdao novi cd za produkciju „Grand“, a neke pesme , kao što su „Prevara“  i „Nisam ja onaj čovek od pre“, sa istog su se već izdvojile. Kako smo rekli na početku, Čomor je znalac u svom poslu, pa ne treba sumnjati da Emiru predstoji zaista uspešna karijera, čim se Čomor odvažio da stane iza njena!

Autor: Goran, Foto: Facebook

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*