Goran Karić biografija

Dinastija i porodica Karić ima bogatu istoriju, a iako se velik broj novinara bavio ovom porodicom, oni su još mnogima velika enigma. Mnoge zanima njihov početak i kako su došli do tako velikog bogatstva.

goran karić

Četiri brata Karić su imala siromašno detinjstvo, a kako bi imali šta da jedu bavili su se muziciranjem kada su uspeli da uštede i nešto para. Posle toga su otvorili servis mehanike Tehničar, a nakon toga i radionicu sa dva polovna struga.

Sva braća su uspela da zarade mnogo para, a danas su poznati po tome što imaju velik broj firmi od kojih se neke bave građevinarstvom, biznisom, medijima, trgovinom itd.. Ipak su najpoznatiji po tome šta imaju uspešnu TV kuću i mobilnu telefoniju te privatni univerzitet sa nekoliko instituta i fakulteta.

Svaki od sinova ove braće imao je školovanje u inostranstvu pa tako i Goran Karić. Za razliku od svog brata Bojana Karića koji je bio u braku sa pevačicom Jelenom Karleušom, Goran Karić se oženio za Ivanu Mišković, ćerku Miroslava Miškovića sa kojom ima dvoje dece.

Goran Karić je sin Sretena i Slavice Karić, a vlasnik je firme „Delta sport group“. Iako se o njemu ne zna mnogo, puno se piše o njegovoj ljubavi prema automobilima i jahtama, pa je tako u Splitu pazario model „Sunseeker predator 92“.

Autor: Sanja, Foto: Linkedin

Ukoliko pronađete grešku u tekstu ili želite nešto da dodate, javite nam u komentaru ispod biografije. Ukoliko želite da objavimo biografiju koje još nema na stranici, pošaljite nam e-mail na adresu [email protected].

Komentiraj

*